Het judofeest op Texel gaat door!

Het Judofeest op Texel gaat door!

Dit betekent dat de verenigingen hun judoka’s nu definitief bij ons kunnen opgeven, via het inschrijfformulier.

De deelname aan het toernooi is voor de judoka gratis.
Voor judoka, begeleiding en familie zijn de kosten voor deelname aan het diner, disco, ontbijt en farewell-snack: €5 per persoon.
De boottocht naar Texel wordt voor de judoka en begeleiding vergoed op basis van een voetgangersretour € 2,50 p.p. Ook indien je besluit om zelf met de auto te gaan zal onze teruggave van de bootkosten alleen voor judoka en begeleiding op basis van het voetgangersretour zijn gebaseerd.
Op de veerhaven zal een bus gereed staan om de judoka’s, begeleiders en supporters naar Evenementenhal in De Cocksdorp te brengen.

De kosten voor een chalet voor 4 personen voor een weekend variëren tussen € 288,- en € 315,-.

Er zijn voor belangstellenden ook bungalows beschikbaar alleen voor een weekend, maar wel met 25% korting.
Met bijgaande link: https://www.krim.nl/zoek-en-boek?specialcode=snjf kun je een chalet of bungalow reserveren.

Let op: indien jullie één nacht willen blijven, moeten wij dat nog wel even weten. Dat kan in een chalet voor 4 personen.
De kosten zijn dan € 42,50 per persoon op basis van een volledige bezetting, dus voor 1, 2, 3 of 4 personen € 170,- per chalet.
We hebben met De Krim afgesproken dat wij jullie gegevens doorsturen en dat zij dan verder alles met jullie zullen regelen.

En indien van toepassing, de kosten voor het diner, ontbijt en activiteiten op zondag graag overmaken op rekeningnummer: NL42ABNA0504151096, t.n.v. de SNJF, o.v.v. maaltijdkosten Texel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *